Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja servisa PressCentar (www.presscentar.hr)

Objave za medije i vijesti na web servisu PressCentar namijenjeni su korištenju od strane novinara pri izvršavanju njihovih svakodnevnih profesionalnih aktivnosti.
Sve informacije dostupne na PressCentru mogu se koristiti u procesu kreiranja ili emitiranja/objavljivanja bilo kakve vrste članka, vijesti ili priloga.

Osim u smislu gore navedenog načina korištenja informacija objavljenih na www.presscentar.hr, bilo kakva redistribucija, retransmisija, republiciranje ili komercijalno korištenje materijala je zabranjeno bez prethodne dozvole od strane PressCentra.

Za sadržaj objava i vijesti na stranici www.presscentar.hr su u potpunosti odgovorne pravne osobe i pojedinci koji su ih na stranici objavili.
PressCentar niti na koji način ne utječe na sadržaj, stavove ili izjave navedene u objavama ili vijestima, te ne može biti odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu uslijed upotrebe informacija objavljenih na servisu.
PressCentar zadržava pravo na odbijanje objava i vijesti za koje opravdano procijeni da krše pravila korištenja servisa, zakona ili etičkih normi.

Pravne osobe ili pojedinci daju PressCentru pravo na neograničenu upotrebu, arhiviranje, reproduciranje i distribuiranje svih informacija i materijala objavljenih na www.presscentar.hr
Uvjeti korištenja mogu se mijenjati tijekom vremena. Sve promjene bit će odmah objavljene na stranicama PressCentra. Svaka izmjena ili dodatni uvjet korištenja servisa primjenjuje se od vremena objave na stranicama PressCentra.

Prijava


Želite li da vam lozinka ostane trajno zapamćena na ovom računalu?


  Zaboravili ste lozinku?