Izvori informacija


Poštovani posjetitelji,

dobrodošli na stranice PressCentra koje Vam nude mogućnost objavljivanja kompletnih materijala o vašoj tvrtci za koje želite da budu dostupni medijima.

Budući da se danas sve veći broj novinara pri pisanju članaka ili izradi priloga oslanja na informacije koje pronalazi na internetu, vrlo je važno da imaju relevantne i vjerodostojne izvore informacija kao što je PressCentar.

Osnovna namjena PressCentra jest omogućiti novinarima i njihovim redakcijama dostupnost svim potrebnim informacijama o vašoj djelatnosti.

Registracija na PressCentru omogućava vam obavještavanje novinara o rasporedu medijskih aktivnosti vaše tvrtke, konferencijama za novinare, najnovijim izvješćima o poslovanju i ostalim korporativnim informacijama koje možete upotpuniti foto i video zapisima.

Kada postanete član PressCentra, na vaš korisnički račun redovito će vam stizati obavijesti o interesu pojedinih novinara za vašu tvrtku, popis prijavljenih novinara na vašu tiskovnu konferenciju i mnogi drugi vama korisni podaci.

Vaš PressCentar

Za sva dodatna pitanja i informacije kontaktirajte nas na info@presscentar.hr


Prijava


Želite li da vam lozinka ostane trajno zapamćena na ovom računalu?


  Zaboravili ste lozinku?