Vrsta objave: Najava događaja
Oduvijek poznat po ugostiteljskim iskoracima i dizanju ljestvice kvalitete, restaurant Bevanda u Opatiji je s novim Champagne&Caviar barom i postojećom ekskluzivnom ponudom i vrhunskom uslugom stao uz bok vodećih restorana na Mediteranu.
Svečanom otvorenju Champagne&Caviar bara koje je upriličeno u četvrtak navečer nazočile su brojne poznate osobe i redoviti gosti Restorana poput proslavljenog nogometaša Davora Šukera, nekadašnjih teniskih asova Slobodana Bobe Živojinovića i Bruna Orešara, gradonačelnika Opatije Amira Muzura, farmerice Jelene Urukalo i mnogih drugih.
Domaćini zabave i mladi voditelji Restorana Branko Muždeka, Mate Janković i Dea Mandušić predstavili su gostima jedinstvenu ponudu Champagne&Caviar bara od šezdesetak vrsta šampanjaca, nekoliko vrsnih hrvatskih i talijanskih pjenušaca, preko vodećih svjetskih votki do vrhunskih delicija koje idealno pašu uz šampanjac i votku - kavijara, lososa i kamenica.
Gosti su mogli uživati u pripremljenim delikatesama u ugodnom ambijentu na samoj obali mora, uz vrhunske glazbenike quinteta Lele & Joa Kaplowitza. Pogled je plijenila i luksuzna 34 metarska jedrilica Magdalus Terzo koja je tu večer bila privezana ispred restauranta Bevande. Kraj večeri obilježio je spektakularni vatromet.
Kontakt:
Iva Dizdarević, Predikat d.o.o., tel. 051/317-980, mob. 098/188 4417, e-mail: iva.dizdarevic@predikat.hr
Kontakt:
Dea Mandušić
051/718 353
www.presscentar.hr e-mail: info@presscentar.hr tel: 01 3712 600