VIKEND U TEATRU I STUDIJU EXIT


Vrsta objave: Najava događaja



VIKEND U TEATRU I STUDIJU EXIT

 

Ukoliko još niste isplanirali večernji izlazak ovog vikenda imamo za vas par izvrsnih prijedloga.

U petak 4.2. u 19h u Studiju EXIT imate priliku pogledati monokomediju Susjed nastalu prema istoimenom nagrađivanom romanu Marine Vujčić. Roman je za kazalište prilagodila Vesna Tominac Matačić koja je ujedno i utjelovila nesigurnu i neupadljivu susjedu koja živi sama na četvrtom katu i baš ničime ne privlači pozornost. No, kad bi jedan od zidova njezinog stana, poput onoga četvrtoga u teatru, bio imaginaran, možda bi vas iznenadio tajni svijet fikcije u kojem ona igra svoju neostvarenu ulogu voljene  žene, dok objekt njezine „ljubavi” s drugoga kata i ne sluti da živi u njezinoj glavi. Predstava je dan ranije, u četvrtak 3.2., rasprodana stoga nabavite svoje ulaznice čim prije.

U subotu 5.2. možete birati između dvije naše lokacije. U Studiju EXIT u 19h čeka vas Sanja Milardović i njezina tragikomična monodrama Mala čuda koja prati sadašnjost i prošlost spisateljice Ane, u kombinaciji s nadrealnom i apsurdnom pričom izgrađenom oko Flore, glavnog lika njezinog romana.

U Teatru EXIT u 20h Josipa Anković i Josip Ledina, oboje dobitnici nagrade za najbolje glumačko ostvarenje mladih glumaca do 28 godina na prošlogodišnjem Festivalu glumca, ugostit će vas na svojoj Fešti kojom će obilježiti petu godišnjicu braka te na njoj otkriti baš sve o svojoj vezi.

Ulaznice su dostupne online na www.ulaznice.hr, sat vremena prije početka predstave na blagajni Studija EXIT (Gundulićeva 37/1) te na blagajni Teatra EXIT (Ilica 208) u subotu od 18 do 20h.




Kontakt:

Anita Čendeš
00385 1/3704 120




thumbnail

02.02.2022. » Mala čuda foto
Autorica fotografije: Ana Šesto
download Mala cuda_Ana Sesto.jpg [18,91 KB]
thumbnail

02.02.2022. » Susjed foto
Autor fofografije: Boris Krstinić
download Susjed_Boris Krstinic.jpg [29,61 KB]

www.presscentar.hr     e-mail: info@presscentar.hr     tel: 01 3712 600