Valamar nudi uslugu najma smještaja za dulji boravak u svoja dva luksuzna kampa


Vrsta objave: Novi proizvod/uslugaPoreč, 3. prosinca 2020. - Valamar je od ove godine u svoju ponudu uvrstio uslugu najma smještaja za dulji boravak, tzv. long stay uslugu od minimalno mjesec dana koja vrijedi za razdoblje do 31. ožujka. Posebna ponuda duljeg boravka može se iskoristiti u dva Valamarova kamping ljetovališta koja su otvorena čitavu godinu - Istra Premium Camping Resort 5* u destinaciji Poreč i Ježevac Premium Camping Resort 4* na otoku Krku.

 

Valamar long stay uslugu mogu koristiti svi gosti koji trenutnu lokaciju svojih ureda - bilo da je ona rad od kuće ili tzv. remote working - žele zamijeniti onom u prirodi s brzom internetskom vezom i ostalim pogodnostima koje nude Valamarove izvrsno opremljene mobilne kućice u Istri i na otoku Krku. Uslugu također mogu koristiti i kompanije koje svojim zaposlenicima žele osigurati kvalitetan rad u novim okolnostima uz odlične uvjete za maksimalnu učinkovitost, digitalni nomadi čija je priroda posla podložna promjenama lokacija, kao i obitelji s djecom s obzirom na besplatne premium obiteljske sadržaje koje nude oba kampa.

 

U prestižnom Istra Premium Camping Resortu 5* u Funtani kraj Poreča svoj ured možete zamijeniti luksuznim camping homeovima već od 550 eura mjesečno za minimalno 30 dana boravka, a u vrhunskom Ježevac Premium Camping Resortu 4* možete raditi i uživati već od 440 eura mjesečno za minimalno 30 dana boravka. Za bolju work – life ravnotežu tu je Stay fit program tjelovježbe, fitnessa i rekreacije u kampu, a kako uz posao ne biste razmišljali o kuhanju, svoje obroke i svježe lokalne namirnice možete naručivati preko Valfresco Direkta – online trgovine s besplatnom dostavom. Kućni ljubimci su također dobrodošli u ova dva pet friendly kampa. Oba kampa imaju mogućnost rekreacije na višenamjenskom sportskom igralištu te nude bogate sadržaje u Multimedia Game Loungeu –zabavnoj zoni s video igricama.

 

Long stay ponuda u Valamaru je idealna jer u svojim luksuzno opremljenim kampovima gostu pruža sve što mu je potrebno i ono najvažnije – mir i prirodno okruženje. Svježi morski zrak pozitivno utječe na imunitet i psihofizičko zdravlje, a ugodni ambijent i potpuni komfor u kampu probuđuju kreativnost. Sadržaji i usluge u Istra Premium Camping Resortu i Ježevac Premium Camping Resortu su prilagođeni odraslima i djeci, a za bezbrižan boravak tu je Valamarov V Health&Safety program zdravstvenih, higijenskih, sigurnosnih i ekoloških standarda koji jamči najvišu razinu sigurnosti gostiju.

 

Više detalja nalazi se u objavi na linku: https://www.camping-adriatic.com/hr/posebne-ponude/dugi-boravak.

 

Odnosi s javnošću

Valamar Riviera d.d.thumbnail

03.12.2020. » Slika 3.
download Istra Premium Camping Resort.jpg [2423,99 KB]
thumbnail

03.12.2020. » Slika 2.
download Multimedia Game Lounge_Istra Premium Camping Resort.jpg [1711,70 KB]
thumbnail

03.12.2020. » Slika 1.
download Ježevac Premium Camping Resort.jpg [456,48 KB]

www.presscentar.hr     e-mail: info@presscentar.hr     tel: 01 3712 600