Jürgen Klopp vozio novu Opel Mokku


Vrsta objave: Novi proizvod/usluga



Jürgen Klopp vozio novu Opel Mokku

 

 

Rüsselsheim. Kako će te inspirirati nekoga tko je doživio (skoro) sve? Pokažite mu novi Opel. U ovom slučaju, novu Mokku. Samo pokazati? Ne, još bolje – uključite ga u testni program u kojem se bruse završni detalji nove Mokke. Prominentni testni vozač jedne od pre-produkcijskih automobila je Liverpoolov trener Jürgen Klopp. Opelov brand ambassador imao je priliku napraviti neke od prvih kilometara u potptuno električnoj Opel Mokki.

“Super automobil! Ja sam ga vozio i ne možete ni zamisliti koliko će vam zabave pružiti!” Kloppov je “izvještaj” nakon prvog susreta s novom Mokkom. FIFA-in trener godine 2019. i bivši trener Opelovog partnerskog kluba Dortmunda iz Mainza, pravi je ljubitelj Opelovih automobila, a u Velikoj Britaniji ponosno vozi Opel Insigniju s desnim volanom.

Jürgen Klopp već osam godina je dio Opelove obitelji. Karizmatičan, naočit, i zabavan igrao je glavnu ulogu u više od 20 internacionalnih Opelovih TV kampanja. Uz to Klopp je I motivacijski govornik za Opelove zaposlenike i na dilerskim događanjima, kao i čest partner za intervjue.

U svojoj drugoj generaciji, Mokka se zove jednostavno Mokka – kao I kada je predstavljena 2012 – bez dodatka slova X u imenu. U ono vrijeme Mokka je iznenadila svojim kompaktnim dimenzijama, I velikim utjecajem. Nova generacija I dalje je mala I robusna, ali na puno više moderan način (više prilagođena gradskoj vožnji); s još više stila i impresivne pojavnosti. Ultra efikasna, čistih, odvažnih linija, i naravno električna. Kupci će imati jasan izbor između modela pokretanih motorima s unutrašnjim sagorijevanjem, ili električnim pogonom.

U slučaju Jürgena Kloppa, izbor je izgleda već pao: “Opel Mokka, zelena  i električna, tako dobar auto!”

 

Link na video sa Jürgenom Kloppom : https://youtu.be/uL1-g171C0M

 

O tvrtki Opel:

Opel je jedan od najvećih europskih proizvođača automobila. Tvrtku je 1862. osnovao Adam Opel u njemačkom gradu Rüsselsheimu, a počela je s proizvodnjom automobila 1899. Opel je dio Groupe PSA od kolovoza 2017. Zajedno sa svojom britanskom sestrinskom robnom markom Vauxhallom ova tvrtka ima predstavništva u više od 60 država širom svijeta te je 2019. prodala više od milijun vozila. Opel trenutačno implementira svoju strategiju elektrifikacije kako bi osigurao održivi uspjeh i odgovorio na zahtjeve korisnika mobilnosti budućnosti. Do 2024. svi europski modeli osobnih automobila ovog proizvođača bit će ponuđeni u električnoj varijanti. Ta je strategija dio tvrtkina plana PACE! s kojim Opel namjerava postati održivo profitabilan, globalan i električan.

Posjetite web-mjesto https://int-media.opel.com

https://twitter.com/opelnewsroom

 

 

Contact:

Neven Novak

PR Manager Croatia, Slovenia & Bosnia and Herzegovina

tel:     +38516290997

mob: +385996116644

neven.novak@opel-vauxhall.com



thumbnail

23.04.2020. » Slika 2.
download Opel-Mokka-511846.jpg [1962,64 KB]
thumbnail

23.04.2020. » Slika 1.
download Opel-Mokka-Klopp-511864mid.jpg [1265,43 KB]

www.presscentar.hr     e-mail: info@presscentar.hr     tel: 01 3712 600