Nova predstava u Studiju EXIT: CABARET - KONCERT ZA ŽLICE I GITARU


Vrsta objave: Najava događaja



CABARET -  KONCERT ZA ŽLICE I GITARU

 

Mentori: Rade Šerbedžija i Lenka Udovički

Igraju:  Nikola Nedić i Mario Jovev

Produkcija: Teatar EXIT i Kazalište Ullysses

Fotografije: A. Saška Mutić

 

Žlice i gitara dvojac su koji uz pomoć zvukova kuhinjskih žlica, gitare i mandoline, otkačenog nastupa, pomalo trubadurski pričaju o svome životu kroz uglazbljenu poeziju, a iza njihovog ludog i uvrnutog nastupa krije se poruka razuma.

Autorski projekt Nikole Nedića i Maria Joveva nastao je na temelju  njihovoga ispita iz glume na Studiju glume i medija na Sveučilištu u Rijeci pod mentorstvom docentice Lenke Udovički i profesora Rade Šerbedžije.

Tekstove i glazbu koja se u predstavi izvodi, napisali su Nikola Nedić i Mario Jovev. Nakon ispita, koji je izveden na sveučilisnom kampusu, predstavu su igrali kao kabaret po riječkim klubovima, a četiri izvedbe odigrali su i u Hrvatskom narodnom kazalištu  Ivana pl. Zajca u Rijeci u sklopu božićnih koncerata.

 

Zagrebačka premijera u produkciji Teatar EXIT i Kazališta Ullysses održat će se u Studiju EXIT (Gundulićeva 37/1) 13. veljače, u 21h, a publika će ju u slobodnoj prodaji moći pogledati u 19h.

Ulaznice za izvedbu 13. veljače u 19h dostupne su na blagajni Teatra EXIT (Ilica 208), na www.ulaznice.hr ili sat vremena prije početka predstave u Studiju EXIT (Gundulićeva 37/1).

                 




Kontakt:

Anita Čendeš
00385 1/3704 120




thumbnail

07.02.2019. » CABARET - KONCERT ZA ŽLICE I GITARU
Autorica fotografija: A. Saška Mutić
download _FEN4809.jpg [9425,45 KB]

www.presscentar.hr     e-mail: info@presscentar.hr     tel: 01 3712 600