Bogat adventski i blagdanski program u rovinjskim hotelima


Vrsta objave: Najava događajaBogat adventski i blagdanski program u rovinjskim hotelima

 

Izložbom lutaka inspiriranih modom poznate hrvatske dizajnerice Matije Vuice, Maistra otvara atraktivan adventski program u rovinjskom hotelu Adriatic. Izložbu pod nazivom "FRAGILE" će u petak, 30. studenog, u 11 sati otvoriti dizajnerica i  Viktor Drago, koji je zaslužan za njezino postavljanje.

Izložba je rezultat suradnje skupine umjetnika koji su kreirali jedinstveno djelo, osmišljeno upravo  za ambijent hotela Adriatic. Matija Vuica je lutke odjenula u replike svojih poznatih couture haljina rađenih od vrhunskih materijala te inspirirana svijetom bajki iz prošlosti. Viktor Drago, umjetnički direktor ovog projekta, za svaku je lutku kreirao posebnu scenografiju, odnosno kulise, koje će dočarati svijet između granica sna i jave. Dizajner Boris Ružić dodatno je oplemenio izložbu  svojim cvjetnim instalacijama. Svi eksponati izloženi su u otvorenom transportnom pakiranju kako bi se što jače predočila njihova krhkost i nestvarnost.

Zanimljivo je da je za izradu svake lutke - od njezinog oblikovanja iz ručno rađene keramike, dodavanja detalja poput prirodne kose prilagođene svakom modelu i make up-a - venecuelskog kazališni lutkar, Patricio Alejandro, utrošio više od dvadeset sati.

Desetak lutaka visine 60 centimetara bit će postavljene u svim prostorima hotela, uključujući hodnik sa stepenicama i jednu gostinjsku sobu. Postav lutaka ujedno je najava za ekskluzivnu modnu reviju „Once upon a time“ koja će se 30. prosinca održati kao dio novogodišnjeg programa hotela Monte Mulini. Naime, lutke su obučene u haljine Matije Vuice iz kolekcije „Mulini Capsule Collection“, a iste će nositi i modeli na reviji. „Radujem se divnoj proslavi kraja godine, prekrasnom interijeru, druženju i pripremama za ulazak u novu godinu! Osim toga, predstaviti kolekciju u novom okruženju, novom gradu i pred novom publikom, uvijek izaziva adrenalin i uzbuđenje, kao da je prvi put. Kraj godine za poželjeti“, izjavila je na otvorenju izložbe dizajnerica Matija Vuica.

Uz posjet izložbi, građani i gosti Rovinja moći će kušati i jela koje je chef Nikola Hrelja sa svojim timom osmislio posebno za ove svečane adventske dane. Za svaki tjedan osmišljen je novi prigodni meni.

Tijekom nadolazećih blagdana Maistra će imati otvoreno više od 60 posto svog hotelskog smještajnog kapaciteta. Gostima će na raspolaganju biti hoteli Monte Mulini, Lone, Adriatic, Eden i Amarin u Rovinju te hotel Pineta, apartmani Riva i kamp Porto Sole u Vrsaru. U blagdanskom razdoblju,  najveći broj gostiju se tradicionalno očekuje s talijanskog, austrijskog, slovenskog, hrvatskog i njemačkog tržišta. Za goste su pripremljeni  raznovrsni prigodni višednevni paketi za nezaboravne božićne i novogodišnje blagdane.

Novogodišnji program u hotelu Lone pod nazivom „Step Into the Future“ započinje već 29. prosinca uz posebne programe opuštanja u wellness centru hotela te party-jem dobrodošlice uz DJ-e, plesačice i vrhunske glazbenike. Na Silvestrovo je organiziran „Futurist Ball“ party uz večeru u nekoliko hotelskih restorana i odlične glazbene goste. Susjedni hotel Monte Mulini pripremio je doček na bajkovitu temu „Once Upon a Time“. Za goste je organiziran novogodišnji bal uz glazbene i druge goste iznenađenja te večeru od sedam slijedova i birane šampanjce. Novogodišnji program započinje 28. prosinca gin party-jem, a nastavlja se u nedjelju sa „Sweet’s Fiar„ zabavom te večernjim party-jem „Enchanted Forrest“.thumbnail

30.11.2018. » Slika 2.
download Lutka u sklopu izložbe Fragile.jpg [963,48 KB]
thumbnail

30.11.2018. » Slika 1.
download Projektni tim izlozbe Fragile.JPG [386,66 KB]

www.presscentar.hr     e-mail: info@presscentar.hr     tel: 01 3712 600