Poziv za medije - predstavljanje druge sezone Vip Adria lige powered by ESL


Vrsta objave: Najava događaja



Poštovani,

 

najveća regionalna esport liga pod nazivom Vip Adria League powered by ESL, pokrenuta od strane Vipneta i ESL-a, najveće svjetske kompanije za esport, ulazi u svoju drugu sezonu. Najbolji igrači iz Hrvatske, Srbije, Makedonije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore te Albanije, od ovog će travnja odmjeravati snage u najpopularnijim esport naslovima – Counter-Strike: Global Offensive i League of Legends, a po prvi će puta svoje titule braniti najbolji timovi iz prve sezone natjecanja – Valiance i KlikTech. Vip Adria liga platforma je za popularizaciju esport timova i igrača iz regije, a najbolji dokaz tomu je nedavni potpis najkorisnijeg igrača velikog finala natjecanja Tonija „Sacrea“ Sabalića za G2 Esports, jednu od najjačih momčadi Europe čime se u redovima francuske momčadi pridružio još jednom hrvatskom igraču Luki „PerkZu“ Perkoviću.

 

Pozivamo vas da nam se pridružite na konferenciji za novinare:

 

u četvrtak, 22. ožujka 2018. godine s početkom u 12.30 sati u kinu Europa (dvorana Müller, 1. kat), Varšavska ulica 3

 

Na konferenciji za novinare Vipnet će prikazati rezultate prve sezone natjecanja i predstaviti detalje, raspored i nagradni fond natjecanja nadolazeće druge sezone.

 

Vaši domaćini:

 

Vipnet je prvi operator u Hrvatskoj koji je ozbiljno zakoračio u esport i gaming industriju i zato rezervirajte datum za ekskluzivnu novinarsku pretpremijeru filma READY PLAYER ONE koja će biti održana samo tri dana nakon svjetske novinarske pretpremijere, 22.3. s početkom u 18.30 sati u kinu Kaptol Boutique Cinema, dvorana 3. Na poklon dobivate dvije ulaznice, a elektronsku pozivnicu primit ćete e-mailom po završetku konferencije za novinare.

 

Molimo vas da svoj dolazak potvrdite na mail: komunikacije@vipnet.hr ili na brojeve telefona: 01/4691 181 ili 091/ 4691 – 186.

 

Vidimo se!




www.presscentar.hr     e-mail: info@presscentar.hr     tel: 01 3712 600