KONČAR na sajmu energetike u Dubaiju


Vrsta objave: OstaloKONČAR sudjeluje na sajmu Middle East Electricity u Dubaiju

 

 

Dubai/Zagreb, 5. ožujka 2018. – u Dubaiju, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, sutra se otvara 43. međunarodni sajam energetike i energetske opreme Middle East Electricity (MEE) na kojem već desetu godinu sudjeluje i KONČAR.

 

MEE je najznačajniji sajam energetike na području Srednjeg istoka - na više od 60 tisuća m2 izložbenog prostora okuplja 1400 izlagača iz šezdesetak zemalja, a bit će otvoren do 8. ožujka.

 

Tema ovogodišnjeg nastupa je „KONČAR u energetici“, a na našem izložbenom prostoru bit će predstavljeni proizvodi i usluge za proizvodnju, prijenos i distribuciju električne energije namijenjeni tržištima Bliskog i Srednjeg istoka.

 

KONČAR je jedan od vodećih hrvatskih izvoznika, a upravo su tržišta zemalja Srednjeg istoka, na kojima je godinama prisutan, među značajnijima za KONČAR. Izvoz u Ujedinjene Arapske Emirate i susjedne zemlje proteklih godina ovisi o investicijskim ciklusima, a trenutno u toj regiji KONČAR ima ugovorenih poslova u vrijednosti oko 127 milijuna kuna – što se većinom odnosi na transformatore i  srednjenaponska postrojenja.thumbnail

07.03.2018. » Slika
download sajam_energetike_Dubai_2017.jpg [1646,53 KB]

www.presscentar.hr     e-mail: info@presscentar.hr     tel: 01 3712 600